ZSŰRIELNÖK

Vargha Balázs

Zsűrielnök, Egyetemi docens, Tervezőgrafikai tanszékvezető

MOME

Ferenczy Noémi-díjas tervezőgrafikus, egyetemi docens, a MOME Tervezőgrafika tanszékének vezetője. A Stalker Studio alapító vezetőjeként többek között olyan vizuális arculati programok kialakítása fűződik a nevéhez, mint a Magyar Állami Operaház, a Magyar Nemzeti Galéria, a Design Hét Budapest, vagy az MKB Bank. A HVG print kiadásának 2010-es lapterve és a Magyar Narancs arculata és címlapjai mellett számos könyv grafikai és tipográfiai tervezője. Az Embléma.hu és a Plakát.hu címen megjelent szakmai könyvek szerkesztője és kiadója. Tervező tevékenységét számos hazai és nemzetközi díj ismeri el.

ZSŰRITAGOK

Balkányi Nóra

Szerkesztő

Kreatív

A Kreatívon kívüli előéletében sok szabadúszó tevékenység van: főleg újságírás (pl.: Magyar Narancs, VS.hu, hvg.hu, Könyves Magazin), kommunikációs projektek (pl.: Bánkitó Fesztivál), kortárs kultúra (pl.: Trafó) és újabban media literacy oktatás (pl.: Engame Academy).

Bethlen Júlia

Művészeti vezető

Forbes

Szakmai pályafutását 2009-ben az Otthon és az Atrium magazinnál kezdte. Tipográfusként végzett a MOME-n. A Cosmopolitan és a Kismama magazin tervező- és képszerkesztője, később az Anya magazin arculattervezője, a Fashion Street magazinjának művészeti vezetője. Szabadúszóként arculatokat, infografikákat, portré- és mesekönyveket, illetve nemzetközi márkák üzleti kiadványait tervezi. Jelenleg a Forbes művészeti vezetője és síoktató.

Gróf

Head of Art

Artificial Group

Grafikusi pályafutása egy reklámstúdióban indult a kétezres évek elején, divat styling és filmes ismeretekkel kibővítve kezdett komolyabban reklámmal foglalkozni. A Krea design iskolában is tanít koncepcionális tervezést stylistoknak és fashion art directoroknak. Budapesten több, inkább divatorientált márka arculatát alakította ki és különböző művészeti projekteket vezetett. 2012 óta dolgozik az Artificial Groupban, főleg komplex integrált kampányokon, de mindig keresi a szerelemprojekteket, amikben kiteljesedhet a látásmódja.

Hangyás Gergely

Design & UX Manager

Bitrise

Jelenleg a Bitrise UX és design csapatát építi. Korábban több szélsőértéket is kipróbált a grafikusi és a terméktervezői szakma között, többek közt a Prezi és a (régi) Index.hu alkalmazásában. Amikor ideje engedi, tanít és mentorál. Tipográfia nerd.

Krémer Julianna

Művészeti, tartalmi, és sales BU vezető

PPH MEDIA

A MOME-n végzett grafika szakon 2002-ben, de tanult a Kazah művészeti akadémián is, illetve etikett és protokoll mesterképzést is szerzett. Többéves nemzetközi reklámügynökségi tapasztalata van. Olyan globális márkakampányok köthetők a nevéhez, mint a Rexona, Pepsi, Nivea. Jelenleg a PPH Media művészeti, tartalmi és sales BU vezetője.

Neszmélyi Réka

Szabadúszó grafikus

2016-ban végzett a MOME Tervezőgrafika szakán. Az egyetemmel párhuzamosan kezdődő szabadúszó munkáit a diploma után is folytatta. Igyekszik olyan kezdeményezésekben, vállalkozásokban, projektekben részt vállalni grafikusként, amiket társadalmilag is hasznosnak lát, így a portfólióját többségében színházakkal, galériákkal, fesztiválokkal és civil szervezetekkel közös együttműködésekkel töltötte fel.

A SERVICE DESIGN KATEGÓRIA ZSŰRI TAGJA

Fogarasy Tamás

Managing Partner

Exalt Interactive

Stratégiai design tanácsadó cég társvezetőjeként digitális termék- és szolgáltatástervezési projekteket vezet. A DOERS nemzetközi service design konferencia társalapítója és az IxDA (Interaction Design Association) helyi vezetője. 2013 óta a MOME óraadója, a MOME ID digitális terméktervezési tanfolyam vezetője. Felnőttképzés mellett egyetemi kurzusokat vezet UX design témában. Korábban reklámügynökségeknél grafikusként, majd art directorként dolgozott.

Főtámogató:

 

Kapcsolat:

Székeli Dalma
szekeli.dalma@pphmedia.hu